Maatregelen Coronavirus
Ford Garage Wilp
 • Ford Garage Wilp Voorkant
 • Garage Wilp

  Ford Dealer sinds 1974, gevestigd in Wilp (Gelderland).

  Sinds 1980 zijn wij merkdealer van Ford maar uiteraard repareren en onderhouden we alle merken. Wij zijn voorzien van de meest geavanceerde uitleesapparatuur en de modernste gereedschappen om uw auto te onderhouden en te repareren.

 • Uiteraard doen wij ook onderhoud voor leaseauto's. Ook voor nieuwe en gebruikte auto's bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn Ford Dealer maar heeft u een keus gemaakt voor een ander merk dan kunt u ook bij ons terecht.

  U kunt altijd langskomen voor een vrijblijvende offerte, advies of om een proefrit te maken met een van onze occasions. Bij Garage Wilp staat goede service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

  Neem contact op


 • Ford Garage Wilp Zijkant
 • Service en Occasions

  Kom eens langs en ervaar hoe een goed garagebedrijf te werk gaat. Wij zijn gevestigd op de Kerkstraat 2 in Wilp (Gelderland) gelegen tussen Apeldoorn en Deventer.

  Is uw auto toe aan een grondige onderhoudsbeurt? Of heeft u schade aan uw auto? Dan bent u bij Garage Wilp aan het juiste adres. Als erkend Ford reparateur is Garage Wilp dé garage om uw auto grondig te laten onderzoeken.

 • Bent u daarnaast op zoek naar een tweedehands Ford? Garage Wilp heeft een voorraad aan Ford approved occasions die het zeker waard zijn om te bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om uw auto te verkopen. Via onze online taxatietool kunt u bekijken hoeveel uw auto waard is, om deze vervolgens bij onze locatie in Wilp te laten bekijken. Gemakkelijk te bereiken vanuit de nabijgelegen steden Deventer en Apeldoorn.

  Bereken inruilwaarde • Customer Viewpoint


  "Inmiddels rijden wij in onze tweede auto van garage wilp. Sinds 2000 klant bij dit mooie familiebedrijf. Superservice, altijd correcte en even vriendelijke, persoonlijke en gemeende aandacht voor de klant. Mooie nette garage. Wij raden dan ook iedereen aan om hier te gaan kijken wanneer men een nieuwe/gebruikte auto zoekt."
  - Rogier Korderijnk

 • Customer Viewpoint


  "Prima service! Na uitgebreid advies zijn de juiste onderdelen besteld en goed gemonteerd. Ook de accessoires zijn prima aangebracht. Leenauto meegekregen en alles binnen de gestelde tijd klaar."
  - André van Duren

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen