Maatregelen Coronavirus

Garage Wilp is Ford Dealer sinds 1974, gevestigd in Wilp (Gelderland).

Ford Garage Wilp VoorkantSinds 1980 zijn wij Ford dealer maar wij kunnen ook voertuigen repareren en onderhouden van andere merken. Wij zijn voorzien van de meest geavanceerde uitleesapparatuur en de modernste gereedschappen om uw auto te onderhouden en te repareren. Uiteraard doen wij ook onderhoud voor lease-auto's, nieuw en gebruikte auto's. Ook kunt u bij ons nieuwe en gebruikte auto's kopen. Wij zijn Ford Dealer maar wij kunnen u ook helpen met elk ander merk. U kunt altijd langskomen voor een vrijblijvende offerte, voor advies of om een proefrit te maken in een van onze voertuigen op voorraad.  Bij Garage Wilp staat goede service en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Kom eens langs en ervaar hoe een goed garagebedrijf te werk gaat. Wij zijn gevestigd op de Kerkstraat 2 in Wilp (Gelderland) gelegen tussen Apeldoorn en Deventer.

Ford Garage Wilp ZijkantIs uw auto toe aan een grondige onderhoudsbeurt? Of heeft u schade aan uw auto? Dan bent u bij Garage Wilp aan het juiste adres. Als erkend Ford reparateur is Garage Wilp dé garage om uw auto grondig te laten onderzoeken. Bent u daarnaast op zoek naar een tweedehands Ford? Garage Wilp heeft een voorraad aan Ford approved occasions die het zeker waard zijn om te bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om uw auto te verkopen. Via onze online taxatietool kunt u bekijken hoeveel uw auto waard is, om deze vervolgens bij onze locatie in Wilp te laten bekijken. Gemakkelijk te bereiken vanuit de nabijgelegen steden Deventer en Apeldoorn.

Om uw Ford in topconditie te houden, is regelmatig onderhoud van groot belang. Het vergroot niet alleen uw veiligheid en die van andere weggebruikers, ook bespaart u kosten wanneer slijtage tijdig wordt herkend. Vervangingen en reparaties zijn zeer belangrijk om uw Ford in perfecte staat te houden. Bij Garage Wilp besteden we hier veel aandacht aan. Op locatie staat ons professionele serviceteam altijd voor u klaar om u van advies te voorzien en u verder te helpen. Komt u gerust langs op onze locatie of boek uw onderhoudsafspraak online.

Werkplaatsafspraak makenNeem contact opBereken inruilwaarde • Google beoordelingen


  "Inmiddels rijden wij in onze tweede auto van garage wilp. Sinds 2000 klant bij dit mooie familiebedrijf. Superservice, altijd correcte en even vriendelijke, persoonlijke en gemeende aandacht voor de klant. Mooie nette garage. Wij raden dan ook iedereen aan om hier te gaan kijken wanneer men een nieuwe/gebruikte auto zoekt. "
  - Rogier Korderijnk

  Bekijk Beoordelingen
 • Customer Viewpoint


  "Top bedrijf"
  - Tevreden eigenaar van een Ford Kuga

  Bekijk Beoordelingen

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen