Maatregelen Coronavirus

Ford Schade en Pech

Niemand zit te wachten op schade of pech. Om de ongemakken van schade en pech zoveel mogelijk te verlichten, bieden wij jou services aan zoals pechhulp (Ford Assistance), professioneel schadeherstel door erkende monteurs en eventueel vervangend vervoer. Kijk voor meer informatie over de service die wij aanbieden op de verschillende pagina's die meer informatie geven over de inhoud van hun service.

PechhulpSchadeherstelVervangend vervoerAutoverhuur


Ford Assistance

Bij geval van pech wordt uw Ford in de meeste gevallen ter plekke gerepareerd door Ford pechhulpservice, Ford Assistance. Lukt dat niet, dan wordt uw auto kosteloos naar een Ford dealer binnen een straal van 50 kilometer gesleept. In bepaalde gevallen vergoeden we zelfs twee dagen vervangend vervoer of eventuele hotel- of reiskosten. Kijkt u voor verdere informatie over de Ford Assistance bij pechgevallen op de pechhulp pagina. 

Schadeherstel & Vervangend Vervoer

Wanneer uw voertuig bij een Ford erkende reparateur in de garage is, zorgen wij ervoor dat uw auto weer in uitstekende conditie bij u wordt afgeleverd. Wij beschikken over reparatiespecialisten met de kennis, technologie en ervaring als het gaat om het repareren van uw Ford. Wij zorgen ervoor om uw Ford weer terug te brengen in de staat van voor de schade. Kijkt u voor meer informatie naar de voordelen van onze service in schadeherstel op onze website.  

Het is vervolgens altijd vervelend om uw Ford achter te laten voor onderhoud of reparatie, Lastig, want hoe komt u op uw werk? En wie brengt de kinderen naar school? Gelukkig staat er bij Ford Rent altijd een vervangende Ford voor u klaar. 

Neemt u bij problemen met uw Ford voertuig direct contact op met een Ford erkende reparateur en boek een afspraak in bij uw garage.Nieuws


Algemene voorwaarden Privacy Beleid Vacatures